En rustikare Jul på Kopparhatten 2020

Den 27 november – 19 december är det åter Jul på Kopparhatten!

I Kopparhatten arrangeras mängder av julbord för stora sällskap – oavsett om ni bara vill mysa och ta det lugnt eller kombinera julmat med fest så vänta inte för länge med att boka om du vill vara säker på att få plats den dag och tid du önskar. Ta med kollegorna, vännerna eller hela tjocka släkten på ett dignande julbord och fira den annalkande högtiden.

Hos oss får man njuta av hemkryddat och ett modernt julbord med grillade läckerheter där råvarorna står i centrum, samt ett traditionellt svenskt julbord i högsta klass.  

Det går också att boka julbordslunch ifall ni är ett större sällskap. 

Är ni ett mindre sällskap och vill komma på annan tid, ring så försöker vi hitta ett datum gemensamt.Vill ni ha huset för er själva? Ring eller maila oss då hittar vi ett datum som kan pass er! Övrig tid för sällskap om 30 personer eller fler.

Vi anpassar oss till rådande omvärldssituation med större avstånd mellan varje sällskap och generösare bokningstider. Detta eftersom vi vill erbjuda våra gäster och medarbetare en säker miljö där vi håller avstånd och minimerar risken med smittspridning.

Av säkerhetsskäl  blir det inte traditionell buffé i år – Ditt sällskap får en egen stund vid buffébordet för att plocka till er av det goda – sedan byter vi ut alla bestick och förbrukade skålar till nästa sällskap.

Årets julbord 
495kr/PP

Om fler än 50 personer i samma sällskap: 465 kr

Även i år serverar vi ett modernt julbord med grillade läckerheter där råvarorna står i centrum för upplevelsen och andra klassiker som hör julen till! med inslag av SKOG, GÅRD & HAVET

COLD STUFF

En kall buffé med läckerheter från hav, skog och gård. Fräscha sallader, skaldjur, vilt, charkuterier, ostar och röror där du själv förser dig av dina favoriter.

HOT STUFF

Helgrillade köttstycken och fiskar som passerat över vår grill och trancheras á la minute av våra kockar ute i restaurangen. Vi har även valt att lyfta fram grönsaker och rotfrukter i menyn som vi tillagar på roliga, MODERNA sätt.

SWEET STUFF

En söt avslutning med ett klassiskt dessertbord där allehanda sötsaker kombineras med grillade frukter och mycket smått & gott.

COCKTAIL STUFF

Julen till ära har vi plockat fram en “Christmas Edition” av vår cocktailmeny baserad på smaker och råvaror som hör julen till.

Med denna meny sätter vi även hållbarhetsfrågan i första rummet med mål om att minska matsvinnet! 

 

Stäng meny
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...
Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy