Eko från jord till jul PÅ KOPPARHATTEN

IMG_3646

Julbordet serveras alla dagar i veckan mellan 24 november – 24 december!  

Var ute i god tid och planera för julens firande, i stort eller litet sällskap såväl privat som med företaget.  Det går även att abonnera hela lokalen för julbord med upp till 200 sittande gäster.  Kontakta oss för mer information! 

PRISER

JULLUNCH 
Serveras på vardagsluncher 12-14. Lunchmenyn består av ett något mindre antal rätter än kvällsmenyn – precis som på plats – mängden mat är dock väl tilltagen även på dagen. 345 kr/pp. 
JULMIDDAG 
Serveras måndag – lördag kl. 19- till grupper (6 personer minimum för bokning). Årets julbord: 589 kr/PP. Om fler än 25 personer i samma sällskap 549 kr, 50 personer 495 kr. 
JULCATERING 
Vill du avnjuta vårt julbord hemma hos dig eller på annan plats så kan du beställa catering av får meny Jullådan med olika upplägg. Vi erbjuder även helhetslösningar helt utefter era önskemål. 
Dryckespaket
Lilla: 2 öl/vin 1 snaps 275 KR
Mellan: 2 öl/vin 2 Snaps 375 KR
Stora: 3 öl/vin 2 snaps 465 KR
Drinkbiljett: 4cl drink / 4cl Snaps 139 KR
1 öl / 1 glas vin / alkoholfri 90 KR
Alkoholfritt alternativ: läsk, juice, mineralvatten, kaffe 35 KR
 Boka bord redan idag! 
IMG_3644

Även i år serverar vi ett modernt julbord med grillade läckerheter där råvarorna står i centrum för upplevelsen och andra klassiker som hör julen till, med inslag av skog, gård och havet!

– COLD STUFF

En kall buffé med läckerheter från hav, skog och gård. Fräscha sallader, skaldjur, vilt, charkuterier, ostar och röror där du själv förser dig av dina favoriter.

– HOT STUFF –

Helgrillade köttstycken och fiskar som passerat över vår grill och trancheras á la minute av våra kockar ute i restaurangen. Vi har även valt att lyfta fram grönsaker och rotfrukter i menyn som vi tillagar på roliga, moderna sätt.

– SWEET STUFF –

En söt avslutning med ett klassiskt dessertbord där allehanda sötsaker kombineras med grillade frukter och mycket smått och gott.

– COCKTAIL STUFF –

Julen till ära har vi plockat fram en “Christmas Edition” av vår cocktailmeny baserad på smaker och råvaror som hör julen till.
Med denna meny sätter vi även hållbarhetsfrågan i första rummet med mål om att minska matsvinnet!