Á la carte meny

Förrätter

CHARKBRICKA (1-2 personer)

KALLSKURET, ÖLKORV, KÖKETS MARMELAD, HEMBAKAT FRÖKNÄCKE SAMT VAD VI TYCKER PASSAR TILL.

139:-

JORDÄRTSKOCKSPANNACOTTA (G

KAVRING, RÖDLÖK, ÖRTER, RÖDBETSGRODDAR & PESTO.

99:-/ +30kr för löjrom

LÖJROMS PIZZA (G,L)

MOZZARELLA, CREAM FREICH, SYRAD RÖDLÖK, DILL, CITRON & AMERIKANSK LÖJROM.

Liten 139:- Stor 189:-

BRESAOLA CARPACCIO (L)

ROSTADE PINJENÖTTER, PEPPARROTSKRÄM, HYVLAD PECORINO, DRESSAD RUCCOLA MED CITRON & TIMJANS VINEGRETTE.

129:-

VITLÖKSBRÖD (G)

VITLÖKSOLJA, PERSILJA & TRYFFELAIOLI.

69:-

Pizzor

BELISSIMO (G,L)

MOZZARELLA, FÄRSKA CHAMPINJONER, GETOST. TOPPAS MED HONUNG, SVARTPEPPAR & RUCCOLA

149kr:-

FIG ”N” PIG (G,L)

MOZZARELLA, FÄRSKA FIKON, PINJENÖTTER, LUFTTORKAD SKINKA.
TOPPAS MED VÅR CREMA DI BALSAMICO & RUCCOLA.

159:-

SKOGENS GULD (G,L)

MOZZARELLA, LAMM, ÖLBRÄSERAD LÖK, KANTARELLER,
MARINERADE KÖRSBÄR TOMATER. TOPPAS MED CHILI-MANGO DRESSING & RUCCOLA.

169:-

HATTENS (G,L)

MOZZARELLA, FÄRSKOST, KALLRÖKT LAX, AVOCADO, RÖDLÖK, FETAOST, DILL.TOPPAS MED OLIVOLJA, FÄRSK VITLÖK & RUCCOLA.

169:-

LOUIE (G,L)

MOZZARELLA, BRESAOLA, JORDÄRTSKOCKSCHIPS, NYRIVEN PEPPARROT.TOPPAS MED TRYFFELAIOLI & RUCCOLA.

159:-

HOT, HOT HOT CHICKEN (G,L)

MOZZARELLA, FÄRSKOST, KYCKLING, JALAPEÑOS , PAPRIKA , FÄRSKA CHAMPINJONER,TOPPAS MED PERSILJA & OLIVER.

159:-

VEGAN (G)

VEGANsk MOZZARELLA(KOKOSOLJA), SÄSONGENS GRILLADE PRIMÖRER, PUMPAKÄRNOR.TOPPAS MED ÖRTOLJA & RUCCOLA.

159:-

Varmrätter

RYGGBIFF MED KAPPA GRASS-FED (L)

BAKAD TOMAT, GUACAMOLE-FETAOST RÖRA, CAJUNSÅS, RÖDVINSÅS, BRYNT POTATIS.

245:-

LÅGTEMPAD LAMMROSTBIFF (L)

FRITERAD JORDÄRTSKOCKA, ROSTADE ROTFRUKTER, YOGHURT, POTATISCHIPS, SAUCE ORDELAISE.

225:-

HATTENS HÖGREVSBURGARE (G,L)

BRIOCHE BRÖD, JALAPENO & MANGORELISH, KÖKETS NACHOS, VARMRÖKT SIDFLÄSK,CHEDDAROST. SAMT KLASSISKA TILLBEHÖR SERVERAS MED POMMES FRITES & RANCH DRESSING.

189:-

SKINNSTEKT FJÄLLRÖDINGFILÉ (L)

BRYNT SMÖR, NYRIVEN PEPPARROT, FÄNKÅLSCRUTIDE, BLÅ MUSSLOR OCH FÄRSKPOTATIS

225:-

MOULES MARINIÈRES (G)

BLÅ MUSSEL SOPPA MED SCHALOTTENLÖK, VITLÖK, VITT VIN, LAKTOSFRI GRÄDDE. TOPPAS MED PERSILJA & BRÖDKRUTONGER.

189:-

CAESARSALLAD (G)

ROMAN, KRUTONGER, CAESAR DRESSING, BACON, MAJSKYCKLING & PARMESAN.

179:-

CITRON & SESAM ROSTAD FÄNKÅL

FRITERAD JORDÄRTSKOCKA, RÖTBETOR, PAK CHO, TÅNGPÄRLOR & VEGANSK SOJA MAJONNÄS.

179:-

Kockens rekommendation

Efterrätter

SAFFRANS CRÈME BRÛLÉE (G)

PEPPARKAKSCRUNCH.

65:-

CHEESCAKE I GLAS (G,L)

HALLON COULIS, FÄRSKOST, DIGESTIVEKEX, BLÅBÄR & ROSMARIN.

65:-

KÖKETS TRYFFEL

SMAKSATT MED MÖRK ROM.

 

35:-

GO LOCO

MILKSHAKE PÅ HEMMAGJORD JORDGUBBSGLASS, GRÄDDMJÖLK. TOPPAS MED GODIS & SOCKERVADD

99:-

Kontakta oss på

bokning@kopparhattenfalun.se

Telefon: 023–191 70

Besöksadress Stigaregatan 2-4 Falun

Dagens lunch

  • Måndag-Fredag 11-14

After Work

  • Onsdag-Fredag 16-18
  • 10% rabatt på mat och dryck

Öppettider

  • Måndag - stängt
  • Tisdag 10:00-17:00
  • Onsdag 10:00-23:00
  • Torsdag 10:00-22:00
  • Fredag 10:00-00:00
  • Lördag 12:00-00:00
  • Söndag 12:00-21:00

© All rights reserved to Kopparhatten Falun

Made with ❤ by säljpitch.se

Stäng meny