X

Studentdags?

X

EN GLÄDJENS DAG

Utspring, åka flak och sedan hem för en hjärtlig studentmottagning. Förgyll ert firande med mat fylld av härliga, fräscha smaker av sommar. Varför inte slå på stort med servicepersonal, tält, dekor och dukning? Allt för att ni ska kunna slappna av och njuta av tillfället.

En bekymmersfri dag fylld av fantastisk mat, goda vänner och många skratt, det är vad en studentmottagning ska vara enligt Kopparhatten. Genom oss kan du beställa allt ifrån catering till personal, service, porslin och dekor. Allt för att ni ska kunna njuta av er dag! Studenten är en glädjens dag och en milstolpe i livet, så fira ordentligt med fantastisk mat och dryck!

Vi erbjuder catering anpassad efter era önskemål eller från våra färdiga säsongsmenyer. Råvaror i säsong ger ert firande förhöjda smaker och en mer hållbar catering att njuta av, en upplevelse som inte får missas! Komponera er egen meny eller välj från färdiga menyer och paket, vi lovar att ni blir nöjda oavsett. Självklart i dessa speciella tider anpassar vi menyer till att bli ”corona-anpassade” och alla bufféer exempelvis går att få som färdiga tallrika

Minimibeställning för vår catering är 8 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.

STUDENTMOTTAGNING
För vi har tagit studenten! Studentmottagningarna är starten på sommaren och ett riktigt firande av rang är på sin plats.  Här hittar du Kopparhattenstudentpaket.