X

Catering

X

INNOVATIV CATERING I DALARNA

Ett catering kök på högsta nivå
Matlust, kreativitet och ständig utveckling är ledorden i vårt catering kök. Här provlagar vi menyer, experimenterar med smaker och testar nya tillagningssätt. Samråd med oss om allt från lunch och festmiddag till buffé, tapas, leverans och hyra av personal – för högsta bekvämlighet och trivsamma arrangemang, små som stora.


Catering med influenser från hela världen!
Vår meny följer den skandinaviska säsongens naturliga utbud där vi låter de fina råvarorna mötas, förädlas och utvecklas av influenser från övriga världen. Kryddor, råvaror och smaker från medelhavsländerna, Nordafrika, det fantastiskt variationsrika asiatiska köket och Amerikas många matkulturer förekommer i många av våra rätter. Resultatet är spännande smakkombinationer och oväntade brytningar mellan det traditionella och det nyskapande. 

Vi lagar all mat från grunden 
Till sin hjälp har köksmästaren en hårt arbetande stab av souschefs, kockar och kallskänkor som tillreder maten från grunden enligt våra egenutvecklade recept. Det är våra fantastiska medarbetare – med sin fingertoppskänsla, erfarenhet och engagemang – som gör Kopparhattens kök till vad det är: ett skapande, serviceinriktat cateringkök på högsta nivå.

Bra att veta!
Minimibeställning för vår catering är 10 personer per rätt och vi behöver ha din slutliga beställning senast 10 arbetsdagar före
leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa
rätter. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn beroende på säsong. Vid råvarubrist förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot likvärdig råvara. Vi tvingas sällan byta ut en råvara, men om det inträffar meddelar vi alltid att så sker. Vid avbokning eller ändringar av antal senare än 14 dagar innan beställning så debiteras fullt pris.

Finns det allergiker eller andra gäster med speciella behov?
Vi lagar catering med specialkost  som passar alla utan att tumma på kvaliteten!  

ATT BESTÄLLA CATERING MED SPECIALKOST 

Maten på ditt event eller din fest ska passa för alla, därför erbjuder vi catering med specialkost. Några av dina  gäster kanske är överkänsliga eller allergiska mot vissa produkter eller ingredienser. Vi strävar efter att kunna erbjuda catering med specialkost som i största möjliga mån ger samma smakupplevelser som ursprungsmenyn. Meddela oss bara när du gör din beställning så ser vi till att vår catering lever upp till både förväntningar och specialbehov. Vi vill alltid göra det möjligt att beställa den catering du önskar oavsett behov av specialkost. Våra eventrådgivare hjälper dig gärna med möjligheter och idéer för att tillgodose just dina gästers olika behov.

Klicka på länkarna nedanför för att se våra säsongs menyer

”VANLIGA FRÅGOR VID BESTÄLLNING AV CATERING” 

Här har vi samlat några av våra bästa tips och svar på vanliga frågor när det gäller att beställa catering från oss  på Kopparhatten. Vill du beställa eller få ytterligare tips och råd, slå oss gärna en signal på 023-191 70 eller  kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig så fort vi kan! 

Kontakta oss 

Tel: 023-191 70 

E-post: Catering@kopparhattenfalun.se 

Hur visas priserna? 

Samtliga priser är hämtpriser, per person och exklusive moms på 12%. Vid avbokning eller ändringar av antal senare än 14 dagar innan beställning så debiteras fullt pris.

Minsta beställning 

Minimiantalet för en beställning är 10 personer per rätt. 

Beställ i tid 

Vi behöver din kompletta beställning senast 10 arbetsdagar före leverans – men vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig om du är ute i sista minuten. 

Råvaruersättning 

Vid råvarubrist förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot likvärdig råvara. Vi tvingas sällan byta ut en  råvara, men om det inträffar meddelar vi alltid att så sker. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn beroende på säsong. 

Specialkost 

Har dina gäster önskemål om specialkost? Vi tillgodoser allas särskilda behov. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa
rätter.

Leveranstid 

Vi rekommenderar att maten levereras 30-45 minuter innan ni ska äta, för att du (eller vi) ska hinna duka upp  och förbereda. Säg till om du vill ha det på annat sätt när du beställer. 

Adress, portkod och hiss 

Maten (och fakturan) vill komma fram! Uppge alltid korrekt faktura- och leveransadress när du beställer, antal  trappor samt om det finns portkod eller hiss. 

Så levereras maten 

Maten levereras upplagd på porslinsfat, tallrikar, skålar och andra serveringskärl i våra egna cateringbackar ”om så önskas”.  Kontrollera gärna mot fraktsedeln att allt är med. Varm mat levereras i värmeskåp som ni enkelt kopplar in i ett vanligt eluttag  ”om så önskas”. 

Hur betalar jag? 

Betalning sker per faktura på 10 dagar netto. Ni som beställer som privatpersoner ber vi betala i förskott. Vid  fakturafrågor vänligen ring på telefon 023-191 70 eller via epost till faktura@kopparhattenfalun.se.